kom meer te weten

over hfsn en wat

wij doen

 

regiobestuur Rotterdam 2020-2021
 
 
Lakshna Kalpoe

Voorzitter - Rotterdam

Studie: MSc Elektrotechniek- communicatie netwerken

Onderwijsinstelling: Universiteit Twente

Leeftijd: 25

 

Namaskar! Mijn naam is Lakshna Kalpoe en ik ben 25 jaar. Ik ben onlangs afgestudeerd  in Msc. Elektrotechniek- communicatie netwerken aan de Universiteit Twente. Als hobby heb ik de Indiaas klassieke dans Bharatanatyam. In mijn verleden heb ik als bestuurslid van de Hindoestaanse jongeren vereniging Yuvadal Suriname mogen meedraaien. Ook heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan de studenten vereniging SUUT voor Surinaamse jongeren en de umbrella vereniging UniTe op de Universiteit Twente. Dit alles heeft mij geïnspireerd om een rol in te nemen binnen HSFN.  Hindu Dharma staat heel hoog op mijn ontwikkelings-ladder. En daarom heb ik als doel een bijdrage leveren aan HSFN door mijn opgedane kennis en ervaring toe te passen. Ik ben bijzonder enthousiast en kijk uit naar een goeie samenwerking binnen de organisatie.

 
Manisha Algoe

Secretaris - Rotterdam

Studie: Fiscaal Recht

Onderwijsinstelling: Universiteit van Tilburg

Leeftijd: 23

Namaskar! Mijn naam is Manisha Algoe, ik ben 23 jaar oud en ik studeer momenteel Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg. De reden dat ik heb besloten om mij aan te melden bij HSFN is om bestuurservaring op te doen naast mijn studie. Verder is de vereniging de perfecte manier om de Hindoe Dharm die ik van huis uit heb meegekregen te kunnen uiten. Ik heb gekozen voor de functie secretaris in de omgeving Rotterdam, vanwege mijn vaardigheid dat ik secuur werk kan verrichten. Ik hoop via mijn functie een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van HSFN.

Mamta Gopie

Penningmeester - Rotterdam

Studie: MSc Farmacie

Onderwijsinstelling: Universiteit Utrecht
Leeftijd: 24

Namaskar, mijn naam is Mamta Gopie en ik ben 24 jaar. Ik studeer de master Farmacie aan de Universiteit Utrecht. In het afgelopen jaar heb ik HSFN leren kennen, en door naar de activiteiten te gaan, heb ik veel geleerd over de Hindoe Dharma. Ik vind het heel mooi hoe HSFN activiteiten organiseert om  hindoe jongeren bij elkaar te brengen, en ik hoop dat ik hierbij mijn bijdrage kan leveren als penningmeester in regiobestuur Rotterdam.

 
 
Lakshmi Gajadin

Commissaris Activiteiten - Rotterdam

Studie: Muziektheater

Onderwijsinstelling: Codarts: Hogeschool voor de Kunsten
Leeftijd: 20

Namaskar! Mijn naam is Lakshmi Gajadin en ik ben 20 jaar. Momenteel studeer ik Muziektheater aan het conservatorium op Codarts: Hogeschool voor de Kunsten, in Rotterdam. Ik was in 2018 lid geworden bij HSFN en werd vervolgens in dat jaar een vaste vrijwilliger. Het afgelopen schooljaar heb ik als algemeen bestuurslid in het regiobestuur van Den Haag mogen participeren. In het regiobestuur van Den Haag waar ik vorig jaar in zat, was zoveel eerlijkheid, openheid en oprechtheid, dat ik na één jaar als bestuurslid nog geen afscheid kan nemen van dit bestuur. HSFN is écht een familie. Met deze mooie waarden kom je als bestuur ontzettend ver en dat reflecteert op de activiteiten die we georganiseerd hebben. De functie van commissaris activiteiten trok mij het meeste, omdat ik hierin naast mijn school ook een andere vorm van creativiteit in kwijt kan. Uiteindelijk doen we dit niet alleen voor onszelf, maar ook voor de nieuwsgierige, geïnteresseerde en gepassioneerde Hindoestudenten uit onze maatschappij. Ik kijk ernaar uit om samen met de bestuursleden, leden en toekomstige leden éénheid te creëren!

 
HSFN

Telefoon: (+31)6 83 30 87 27

Email: info@hsfn.nl

Statutair gevestigd te Den Haag

Naam: Hindoe Studenten Forum Nederland

IBAN: NL51 INGB 0009 1887 85

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon