kom meer te weten

over hfsn en wat

wij doen

 

OVER hsfn

HSFN is dé landelijke studentenvereniging voor Hindoe studenten!

Wij zijn opgericht in 2002 met als doel de belangen van Hindoe studenten te behartigen. 'Hindoe' is een universeel begrip, dus een ieder met affiniteit tot de Hindoe levenswijze, cultuur en filosofie is van harte welkom bij ons! HSFN organiseert gezellige en leerzame activiteiten op basis van drie pijlers: 1.) Studie & Carrière, 2.) Dharma & Cultuur en 3.) Fun & Entertainment. 

Daarnaast vertegenwoordigt HSFN haar leden op nationaal en internationaal niveau bij onderwijsinstellingen en internationale fora.

Dewwret Sitaldin

Voorzitter

 

E-mail: voorzitter@hsfn.nl

Telefoon: 0637191007

Siddhant Rambharos

Studie: MSc Strategy & Organization

Onderwijsinstelling: VU Amsterdam

Leeftijd: 24

 

Namaskar! Mijn naam is Siddhant Rambharos, ik ben 23 jaar en studeer de master Strategy & Organization aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik heb een passie voor (Indiase) muziek en probeer mij hierbinnen ook te ontwikkelen. Daarnaast ben ik afgelopen collegejaar actief geweest als penningmeester van HSFN, waarin ik met het bestuur de eerste stappen voor een wederopbouw van de organisatie heb kunnen zetten. Mijn motivatie hiervoor komt voort uit mijn affiniteit en gedrevenheid voor Hindoe Dharm, het belang van het behoud van onze identiteit en het creëren van een hechte band onder studenten binnen onze gemeenschap. 

Penningmeester

E-mail: secretaris@hsfn.nl

Telefoon: 0683308727

Kavita Lips

Studie: BSc Medical Biology

Onderwijsinstelling: Radboud Universiteit Nijmegen

Leeftijd: 22

Namaskar! Ik ben Kavita Lips, een 22-jarige gemotiveerde student Medical Biology aan de Radboud Universiteit. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met films en muziek.

Het afgelopen collegejaar heb ik mezelf al mogen inzetten voor HSFN binnen commissie Rotterdam. Samen met mijn interesse en passie voor de Hindoe Dharma & cultuur is dit één van de drijfveren om mezelf verder te ontwikkelen en in te zetten voor de vereniging. Met een functie binnen het hoofdbestuur wil ik de jongeren net als mezelf enthousiast maken voor de Hindoe Dharma en ze een mooie ervaring meegeven naast hun studie!

Algemeen secretaris

 

E-mail: voorzitter@hsfn.nl

Telefoon: 0637191007

Dewwret Sitaldin

Studie: MSc Applied Mathematics

Onderwijsinstelling: TU Delft

Leeftijd: 23

 

Namaskar! Ik ben Dewwret Sitaldin, een 23-jarige gedreven masterstudent Applied Mathematics van de Technische Universiteit Delft. Naast mijn studie volg ik een pandit-opleiding en ben ik fanatiek bezig met karate.

 

Omdat ik graag wil dat meer jongeren net als ik ook zo gepassioneerd raken over onze Dharma en cultuur heb ik mij in het bestuursjaar 2018 - 2019 al met volle overgave als voorzitter ingezet om HSFN uit haar as te laten herrijzen en weer te laten bloeien. Samen met fantastische bestuurs- en commissieleden hebben we prachtige dingen bereikt maar de vereniging bevindt zich nu hoe dan ook nog in de start-upfase. Daarom is het essentieel dat juist nu, wanneer het zo goed gaat, dezelfde koers wordt doorgezet en ik heb er alle vertrouwen in dat het dit bestuursjaar met het huidige bestuur zeker zal lukken.

Voorzitter

 

Riddhi Matai

Studie: MSc Opsporingscriminologie

Onderwijsinstelling: VU Amsterdam

Leeftijd: 23

Namaskar! Mijn naam is Riddhi Matai en ik ben 23 jaar oud. Dit collegejaar ben ik begonnen met de Master Opsporingscriminologie waarbij ik zal specialiseren in misdaadprofielen en misdaadbestrijding. Naast mijn ambitie om criminaliteit van de kaart te krijgen staat de ambitie om HSFN juist weer óp de kaart te zetten. 

Ik heb het afgelopen jaar samen met twee hardwerkende bestuursleden de bijzondere kans gekregen om de fundamenten van HSFN te leggen, nadat de organisatie (helaas) een lange tijd stil heeft gelegen. Nu dit voor een groot deel gelukt is weet ik zeker dat we vanaf komend collegejaar alleen maar verder zullen groeien in ons doel om ektaa te creëren onder Hindoestudenten! Ik hoop middels de functie ‘Commissaris Activiteiten’ dan ook wederom een bijdrage te mogen leveren aan deze prachtige organisatie.  

Commissaris Activiteiten

 

E-mail: pr@hsfn.nl

Ashna Kanhai

Studie: MSc Crisis and Security Management & MSc Bestuurskunde

Onderwijsinstelling: Universiteit Leiden

Leeftijd: 29

 

Namaskar! Mijn naam is Ashna Kanhai en ik ben 29 jaar. In maart ben ik afgestudeerd voor de master Crisis and Security Management. Tevens heb ik een master in Bestuurskunde, beide behaald aan Universiteit Leiden. Daarvoor heb ik mijn bachelor in Commerciële Economie met de specialisatie International Marketing behaald aan de Haagse Hogeschool. De afgelopen maanden ben ik bezig geweest een wetenschappelijk artikel te schrijven over mijn scriptieonderzoek. Daarnaast heb ik mij sinds september mogen inzetten als bestuurslid in het regiobestuur van Den Haag, wat bijzonder goed bevallen is en mij enthousiast heeft gemaakt om door te groeien naar het hoofdbestuur. Ik wil graag mijn kennis van marketing en ervaring met onderzoek inzetten om samen met de overige bestuursleden de vereniging te laten floreren. Vanwege mijn affiniteit met het Hindoeïsme, onze prachtige cultuur en het streven iets te kunnen betekenen voor jongeren uit de Hindoe-gemeenschap hoop ik met een positie in het hoofdbestuur van HSFN deze en volgende generaties een vereniging te geven waar zij zich mee kunnen identificeren en trots op kunnen zijn.

Commissaris PR

 

 
HSFN

Telefoon: (+31)6 83 30 87 27

Email: info@hsfn.nl

Statutair gevestigd te Den Haag

Naam: Hindoe Studenten Forum Nederland

IBAN: NL51 INGB 0009 1887 85

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon