kom meer te weten

over hfsn en wat

wij doen

 

OVER hsfn

HSFN is dé landelijke studentenvereniging voor Hindoe studenten!

Wij zijn opgericht in 2002 met als doel de belangen van Hindoe studenten te behartigen. 'Hindoe' is een universeel begrip, dus een ieder met affiniteit tot de Hindoe levenswijze, cultuur en filosofie is van harte welkom bij ons! HSFN organiseert gezellige en leerzame activiteiten op basis van drie pijlers:
1) Studie & Carrière, 2) Dharma & Cultuur en 3) Fun & Entertainment 

Daarnaast vertegenwoordigt HSFN haar leden op nationaal en internationaal niveau bij onderwijsinstellingen en internationale fora.

Meer informatie over onze vereniging vind je ook op onze verenigingspagina op studentenwegwijzer.nl!

Hoofdbestuur
Dewwret Sitaldin

Voorzitter

 

Madhavi Madho

Studie: MSc Applied Mathematics

Onderwijsinstelling: Technische Universiteit Delft 

Leeftijd: 22

 

Namaskar! Mijn naam is Madhavi Madho, ik ben 30 jaar oud en ik studeer aan de Ipabo. Mijn motivatie is om mij meer in te zetten voor de Hindoestaanse gemeenschap! Tevens houd ik ervan om activiteiten te organiseren en vind ik het leuk om dingen te plannen.

Commissaris Activiteiten - Den Haag

 

Amrita Ramdoel

Secretaris - Den Haag

Studie: Psychologie

Onderwijsinstelling: Universiteit Leiden
Leeftijd: 23

Namaskar! Mijn naam is Amrita Ramdoel en ik ben 22 jaar oud. Ik ben derdejaars HBO-Rechten   student aan de Haagse Hogeschool. Ik ben Bollywood danseres en in mijn vrije tijd bak ik graag cupcakes. Sinds maart 2020 ben ik lid geworden van HSFN. Ik merkte al gauw dat HSFN goed aansluit bij mij als persoon omdat ik zelf affiniteit heb met het Hindoeïsme en de Hindoe dharma en cultuur. Daarnaast organiseert HSFN ook carrièregerichte evenementen, wat mij veel voordeel heeft opgeleverd als student. Ik had al gauw de ambitie om wat terug te doen voor deze mooie studentenvereniging. Afgelopen bestuursjaar heb ik met veel plezier twee maanden meegedraaid als algemeen bestuurslid in regiobestuur Den Haag. In een korte tijd heb ik mij op persoonlijk vlak enorm kunnen ontwikkelen en heb ik kunnen bijdragen aan een geslaagd event. Ik wil dit graag voortzetten in het huidige bestuursjaar. Als secretaris binnen regiobestuur Den Haag wil ik nog veel meer leuke en leerzame activiteiten organiseren. Mijn voornaamste doel is om een eenheid te creëren onder de Hindoe jongeren en de Hindoe dharma en cultuur aan hen over te brengen. Zo kan ik een mooie bijdrage leveren aan de Hindoe gemeenschap!

regiobestuur den haag 2020-2021
 
Madhavi Harhangi

Voorzitter - Den Haag

Studie: BSc International Business Administration 

Onderwijsinstelling: Vrije Universiteit Amsterdam

Leeftijd: 23

 

Namaskar! Mijn naam is Madhavi Harhangi. Ik ben 21 jaar en ik studeer Drug Discovery and Safety aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik volg de track Target Finding. Ik ben gepassioneerd over de werkingsmechanismes van medicijnen op het lichaam en de daarbij behorende “targets”. Vandaar deze master. Naast dat ik erg gedreven ben op het gebied van studie en carrière, vind ik het persoonlijk erg belangrijk dat de hindoe dharma en cultuur in stand blijft. Door het vervullen van de functie voorzitter Regiobestuur Den Haag, hoop ik meer inbreng te hebben op het in standhouden van de hindoefilosofie en onze visie als HSFN over te brengen op hindoe-studenten door heel Nederland. Daarnaast ben ik van mening dat HSFN kan dienen als steunpilaar tijdens je studieloopbaan. En als “cherry on top” houd je er vriendschappen voor het leven aan over!

E-mail: voorzitter@hsfn.nl

Santoesha Ghisai

Studie: MSc Accounting & Control 

Onderwijsinstelling: Vrije Universiteit Amsterdam

Leeftijd: 26

 

Namaskar! Mijn naam is Santoesha Ghisai (22), ik ben momenteel masterstudent Bioinformatica aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Afgelopen collegejaar heb ik het regiobestuur Rotterdam versterkt als Commissaris Activiteiten. Gedurende dat jaar heb ik nieuwe mensen ontmoet en (spirituele) kennis opgedaan tijdens de vele activiteiten. Dit jaar zal ik actief zijn als penningmeester bij het regiobestuur van Den Haag. Het is mijn doel om eenheid onder hindoestudenten in Nederland te vergroten. Zie ik je tijdens één van onze activiteiten? 

Penningmeester - Den Haag

 

 
HSFN

Telefoon: (+31)6 83 30 87 27

Email: info@hsfn.nl

Statutair gevestigd te Den Haag

Naam: Hindoe Studenten Forum Nederland

IBAN: NL51 INGB 0009 1887 85

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon